Herz Jesu Kloster

Jesu hjerte Kloster

Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

TYSKLAND

Gud har kaldet 17 søstre med forskellige nationaliteter og forskellig alder til at leve i en rig globaliseret og materialiseret Metropol for netop der at være lys, hvor mange har glemt Gud.

  Düsseldorf, beliggende nær floden Rhinen. I den indre by vibrerer livet dag og nat af den stadige trafik og sirenerne fra udrykningskøretøj. Disse signaler, som trænger ind i vor kirke, tager vi med i vor gregorianske tidebøn, som vi synger seks gange om dagen og en gang om natten og som derved bestemmer vort dagsforløb.

   Denne by har manifesteret sig som Guds redskab for at støtte os med hjælp af enhver slags: Fra de troende som kommer i vor Kirke, fra alle personerne som stoler på vore bønner inklusiv mange mennesker som ikke kender os. Alle disse mennesker ønsker vi at takke for jeres omsorg og at I er så disponible, og vi anbefaler jer til Jomfru Marias beskyttelse.

    Vort hus er åbent hele ugen, for at alle mennesker har tilgang til tilbedelsen af Det allerhelligste altersakramente, som styrker og vederkvæger dem, så de kan fornye deres tro og føle den dybe kærlighed, som Gud har til dem.

     Det er indtryksvækkende, hvordan kræften fra den eukaristiske tilbedelse tiltrækker både unge og ældre mennesker. De kommer for at bede og finde hvile hos Herren, hos hvem de føler at de bliver modtaget, elsket og trøstet. 

      På trods af storbyens rigdom er der i Düsseldorf mange nødlidende, som kan få en madpakke i vort hus. Med denne lille detalje ønsker vi at give dem et tegn på Guds kærlighed, ikke blot for den legemlige sults skyld, men frem for alt ønsker vi at stille den åndelig sult.

      © 2017 Hermanas de Claraval. All rights reserved

      Impressum