Sagrado Corazón de Jesús

Jesu hellige hjerte

Real de Gandía, Valencia

SPANIEN

Huset ligger i Real de Gandía ved Valencias kyst – Spanien.

 

Navnet stammer fra et mindesmærke for Jesu allerhelligste hjerte, som er meget karakteristisk for bispedømmet.

 

Vores særlige repræsentant, som åbner døre og veje for os, er Jomfru Maria, særligt gennem hendes billede, som er graveret i den undergørende medalje. 

  Ved vor ankomst til Spanien blev vi modtaget meget venligt af befolkningen der. 

  Vi er et fællesskab, som består af 18 søstre, der dag for dag oplever Guds godhed, uden at miste evnen til lade sig overraske over de små og store opmærksomheder og undere fra Herren. Guds faderlige kærlighed i Hans forsyn har vi derved erfaret meget nært.

   Dette viser sig gennem konkrete personer, som understøtter os såvel åndeligt som materielt: Præsterne, som fejrer den daglige messe; firmaerne, som understøtter bygningen af dette hus ved gaver og rabatter; håndværkerne, som er ivrige og disponible i deres arbejde med at føre dette værk til sin ende; alle familier, som bruger deres tid og deres kærlighed for at sørge for vore behov og så mange andre personer, som, selvom vi ikke kender dem, gør Gud værk muligt.

   Vi har stadig ikke midler til restaurationen af kirken.     

   ES 11 0081 7340 8000 0223 8031 SABADELL

   ES 89 0081 7340 8100 0223 8130 SABADELL

   Selvom dette hus stadig er under opførelse, lever vi vort kontemplative kald i samme ånd som vort moderhus i Peru og vort hus i Tyskland, idet vi opofrer vor hverdag med glæder og genvordigheder, med det mål at bringe Spaniens og hele verdens sjæle nærmere til Jesu hjerte. 

   © 2017 Hermanas de Claraval. All rights reserved

   Impressum